Hakim Ziyech

Hakim Ziyech: ‘We kunnen elkaar goed vinden’

Hakim Ziyech speelde tegen AZ een goede wedstrijd. Hoewel hij niet direct betrokken was bij doelpunten, gaf hij meerdere knappe passes. Toch blijft de aanvallende middenvelder kritisch. “Ik verloor sommige duels iets te makkelijk denk ik, maar over het algemeen ging het wel redelijk”, aldus Ziyech in gesprek met FOX Sports die blij is met spelers als Lasse Schöne en Frenkie de Jong samen te spelen. “We doen ons best, we kunnen elkaar goed vinden en dat laten we laatste weken ook zien op het veld.”

Hans Kraay jr. wierp als interviewer de kritiek op dat hij vindt dat Ziyech meer moet genieten en weleens meer mag lachen in het veld, maar daarop krijgt hij weerwoord van de spelmaker. “Je moet genieten van het spel, maar ook serieus en gefocust zijn”, stelt Ziyech. “Er mag best gelachen worden, maar ik ben liever gefocust en geconcentreerd. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dan moet je negentig minuten geconcentreerd zijn.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.