Hakim Ziyech: ‘We moeten hier snel een punt achter zetten’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 30 oktober 2016 11:05 – Bron: FOX Sports

1472580431

Hakim Ziyech was zaterdagavond tegen Excelsior de matchwinner door de enige treffer van de wedstrijd te maken. De aanvallende middenvelder is echter niet te spreken over het spel van zichzelf en van zijn ploeg. “Ons baltempo was heel laag. Daardoor konden we niet snel de vrije man in het midden vinden. Dan wordt het moeilijk. Excelsior loerde op de counter, daarvoor moesten we ook nog eens oppassen”, legt hij uit in gesprek met FOX Sports.

Met zijn doelpunt is Ziyech wel tevreden, al ging er daarna nog teveel fout. “Hij zat er goed in. Dan wil je vervolgens doordrukken. Maar als je dan de kansen niet maakt kan het nog lastig worden. We moeten deze wedstrijd maar snel vergeten”, meent de Marokkaans international. “Het belangrijkste is dat we drie punten hebben gepakt. We moeten er maar snel een punt achter zetten en gaan focussen op Celta de Vigo.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.