Hakim Ziyech: ‘Zaak om Appie rustig te houden’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 01 november 2016 15:51 – Bron: De Telegraaf

1472580431

Abdelhak Nouri debuteerde zaterdagavond tegen Excelsior in de Eredivisie. Het publiek riep al maanden om zijn debuut en ook Nouri zelf vond het moeilijk te verkroppen dat zijn debuut in het eerste elftal zo lang op zich heeft moeten wachten. Hakim Ziyech snapt de drang bij Nouri. “Ruim vier jaar geleden kwam ik bij SC Heerenveen ook nieuw bij het eerste en kon ik niet wachten op mijn debuut in de Eredivisie“, vergelijkt hij beide situaties in De Telegraaf.

“Ik had ook de fase dat ik heel ongeduldig was, toen ik een heel jaar in Jong SC Heerenveen moest spelen. Voor mij is het nu zaak Appie rustig te houden”, stelt medespeler en vriend Ziyech. “Ik had ook de goede mensen om me heen, die zeiden: ’Wacht nou maar af’. Mijn zaakwaarnemer (Mustapha Nakli, red.) en mijn broer verzekerden me dat mijn kans zou komen. Daardoor lukte het mij om kalm te blijven. En dat gaat hem ook lukken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.