Haller blij met komst Berghuis: “Hij is iemand die bij Ajax past”

Sébastien Haller begint aan zijn eerste volledige seizoen bij Ajax. De spits popelt om weer te beginnen om zich zo nuttig te maken voor het elftal. “Ik probeer me te focussen en een goede prestatie neer te zetten. Ook door goed druk te zetten kan je het team helpen te winnen. Dat is ook hartstikke mooi, je teamgenoten waarderen dat ook.”

Vorig seizoen was PSV-thuis de eerste wedstrijd van Haller als Ajacied. Morgen (zaterdag) staat de wedstrijd weer op het programma. Deze keer voor de Johan Cruijff Schaal. “Ik heb er alles aan gedaan om me aan te passen. Niet alleen aan de tactiek maar ook aan mijn teamgenoten. Ondertussen moest ik nog het een en ander voorbereiden voor mijn familie. Nu zijn we gelukkig. Ik ben blij om het seizoen hier te starten en af te maken”, zegt de international in gesprek met Ajax.nl.

Haller is blij met de komst van Steven Berghuis. Met de voormalige aanvoerder van Feyenoord is er een nieuwe speler die Haller in stelling kan brengen. “Hij is iemand die bij Ajax past. Hij kan dribbelen en voorzetten geven, daarmee kan hij echt van toegevoegde waarde zijn voor het team en de club.” Maar eerst dus de Johan Cruijff Schaal. “Hier ligt onze focus op. Hier hebben we vijf weken naartoe gewerkt en bovendien speel je tegen een rivaal. We moeten deze wedstrijd winnen, daar gaan we alles aan doen”, zo besluit de Ivoriaans-Franse voetballer.

Forum: Ajax: Seizoen 2021/22 (Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.