Haller na administratieve blunder: “Iedereen kan een fout maken”

Sébastien Haller heeft voor het eerst gereageerd op de administratieve blunder van Ajax, waardoor de 26-jarige aanvaller zeker de tweeluik tegen Lille in de Europa League zal moeten missen.

“Ik was natuurlijk erg verrast en boos toen ik wist dat het niet mogelijk zou zijn om mijn teamgenoten te helpen in de hele Europese competitie en niet alleen tegen Lille”, zegt de Ajacied in gesprek met De Telegraaf. “Iedereen kan een fout maken en vandaag betaal ik de prijs. Maar dit is het leven en we kunnen er niets aan doen, behalve vooruitgaan. Ik ben helemaal niet rancuneus en ik voel me zelfs een beetje slecht voor wie de fout maakte.”

Tot zover is de spits redelijk productief voor Ajax. In zes duels was de Fransman goed voor twee doelpunten en vier assists. Toch hebben de fans hem nog niet echt vrolijk over het veld zien lopen. “Het ziet eruit alsof ik geen plezier heb. Dat heb ik wel”, aldus de spits. “Maar ik vind het gewoon niet het moment om grappen te maken. Daar heb ik het te druk voor met mijn taken in het veld ook. Na een doelpunt probeer ik trouwens wel te lachen.”

Forum: Ajax: Seizoen 2020/21 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.