‘Haller nadrukkelijk in beeld bij Dortmund’

Borussia Dortmund heeft Sebastien Haller op de korrel, zo meldt BILD. De Duitsers zijn zich al aan het voorbereiden op een zomers vertrek van Erling Haaland en zien in de Ajacied een uitstekende vervanger. Haaland werd afgelopen zomer al veelvuldig in verband gebracht met clubs als PSG, Real Madrid en Manchester City, maar bleef Dortmund trouw. Aankomende zomer lijkt een transfer echter bijna onoverkomelijk.

Haller maakte in januari 2021 de overstap van West Ham United naar Ajax en zijn goede statistieken zijn dus ook niet in Duitsland onopgemerkt gebleven. Erik ten Hag reageert tegenover het Duitse medium. “Gezien de klasse van Sebastian sluit ik in ieder geval niet uit dat hij een interessante speler kan zijn voor Borussia Dortmund”, aldus de oefenmeester die niet weet of de interesse al concreet is. “Wat ik wel kan zeggen: hij zou erg veel geld moeten kosten.” Haller heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2025.

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.