Haller: “We moeten leren van vandaag”

De nieuwe aanwinst Sébastien Haller mocht tegen PSV direct zijn debuut maken. Hij begon weliswaar als wisselspeler, maar mocht na rust invallen. Haller begreep waarom hij op de bank begon: “Het was een goede beslissing om te beginnen op de bank. Bij het maken van een transfer komen veel dingen bij kijken en dat kost erg veel energie. Je moet geen risico nemen, omdat het seizoen nog lang is.”

De spits begon goed aan de wedstrijd en dacht dat hij al na vijf minuten na rust zijn eerste treffer voor Ajax had gemaakt, maar door buitenspel werd de goal afgekeurd. Haller had al zo’n vermoeden: “Iedereen dacht dat die goal goed was, maar ik dacht al dat hij buitenspel was. Het buitenspel heeft mijn debuut verpest. Hopelijk scoor ik mijn eerste doelpunt in de volgende wedstrijd.”

De Frans-Ivoriaanse aanvaller had in de tweede helft het gevoel dat er nog gewonnen kon worden van PSV na de 0-2 achterstand, maar uiteindelijk zat dat er niet meer in. Haller: “We hadden vandaag de kans om te winnen, want we hadden daar ook de mogelijkheden voor. Het was de nummer één tegen de nummer twee. We moeten leren van vandaag. Als we een betere start hebben, eindigen we de wedstrijd ook beter”, aldus Haller tegenover ESPN.

Bron:
ESPN

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Koen van Son

Koen van Son