Heerlijk avondje is gekomen!

Geschreven door Julien Meijboom – Uitgave: 05 december 2015 22:58 – Bron: Ajaxinside

1443302641

Pakjesavond was het, en hoe kan je dat beter invullen met een lekker avondje Ajax. Dat het een lekkere avond zou worden werd snel duidelijk. Fischer rondde de eerste fraaie aanval van de wedstrijd af. Daarna volgde de 2-0 en 3-0 erg snel met ook goede aanvallen. Heerenveen had niks in te brengen, maar scoorde twee keer uit slordigheid. De wedstrijd eindigde in 5-2 voor de Amsterdammers.

Ajax was vanaf het eerste fluitsignaal heer en meester op het veld. Al na twaalf minuten spelen rondde Fischer een mooie aanval af en Ajax liep in een kwartier uit naar een 3-0 voorsprong. Milik en Younes waren de andere doelpuntenmakers. Na rust liet Veltman zich simpel aftroeven door Te Vrede, maar Heerenveen kwam nooit echt in het spel voor. Ajax liep dankzij Fischer en Klaassen uit naar een 5-1 voorsprong. Tussendoor miste Milik een penalty. Knullig spel van Veltman en Cillessen leidde uiteindelijk nog tot 5-2 via Te Vrede.

Opstelling Ajax:

Cillessen; Tete (63′ Van Rhijn), Veltman, Viergever, Dijks; Van de Beek (63′ Bazoer), Klaassen, Gudelj, Fischer, Milik, Younes (74′ El Ghazi)  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.