Heitinga: ‘Op het juiste moment op de juiste plek’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 23 september 2015 23:03 – Bron: FOX Sports

John Heitinga maakte woensdagavond tegen De Graafschap zijn officiële rentree voor Ajax, maar moest tachtig minuten toekijken vanaf de bank. “Het was niet best nee, maar ik was blij met de goal voor rust”, doelt hij op de treffer van Viktor Fischer. Toen hij in het veld kwam, ging het publiek los. De supporters houden van Johnny. “Dit is iets unieks. Je krijgt er wel een beetje kippenvel van, ik houd ook van hun”, aldus de verdediger.

Heitinga scoorde vlak voor tijd de 2-0. Hij kreeg de bal ietwat gelukkig op zijn hoofd. “Op het juiste moment stond ik op de juiste plek. Ik kon ‘m nog redelijk sturen denk ik, maar je moet een beetje geluk hebben dat ie erin vliegt”, zegt hij in gesprek met FOX Sports. Hij werd ook gevraagd naar zijn situatie bij Ajax. “Uiteindelijk sta je wel weer een keer binnen de lijnen en ik ben blij dat het vandaag was. De jongens hebben het hartstikke goed gedaan. Het enige wat ik kan doen is goed trainen en gretig zijn en als je de kans krijgt moet je jezelf laten zien.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.