Heitinga: ‘Terug naar Ajax? Dat zie ik zeker gebeuren’

John Heitinga benadrukt donderdag nogmaals dat hij openstaat voor een terugkeer naar Ajax. De verdediger verruilde in 2008 Amsterdam voor een avontuur bij Atlético Madrid. Inmiddels komt de vice-wereldkampioen uit voor Engels middenmoter Everton, waar hij op een dood spoor is beland. Een terugkeer naar Nederland is echter nog geen optie.

1353956096

Heitinga speelde 152 competitiewedstrijden in het eerste elftal van Ajax, voordat hij naar Atlético Madrid vertrok. “Ajax speelt nu niet”, zegt de 85-voudig international tegen NUsport. “Ik ben pas 29, denk dat ik eerst nog ergens anders in het buitenland wil voetballen. Maar ik zie mezelf wel ooit nog in een Ajax-shirt spelen. In Nederland wil ik sowieso niet voor een andere club dan Ajax spelen.” Heitinga was vorig jaar nog dicht bij een transfer naar Fenerbahçe, maar het is niet bekend of de werkgever van Dirk Kuyt nog steeds interesse heeft.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.