Hendriks voor drie jaar naar Go Ahead Eagles

1452777807

Sam Hendriks verruilt Ajax voor Go Ahead Eagles. De spits heeft in Deventer een contract getekend voor drie seizoenen. Ajax heeft wel een eerste optie tot koop bedongen in geval Hendriks wil vertrekken. Na een jaar afwezigheid keren de Eagles komend seizoen weer terug in de Eredivisie. Hendriks heeft veel aan Ajax te danken. “Mijn jaren bij Ajax waren erg leerzaam. Als Achterhoeker kwam ik op alle fronten in een andere omgeving terecht. Als mens en speler heb ik me goed kunnen ontwikkelen.”

Zijn keuze voor de promovendus was niet moeilijk. “Al vanaf het begin was Go Ahead Eagles erg concreet. Het vertrouwen dat ze in mij stelden, was precies wat ik de afgelopen jaren wat miste. Ik heb goede gesprekken gehad met Hans de Koning en technisch manager Dennis Bekking. Zo goed zelfs, dat ik niet meer wilde wachten wat er eventueel nog komen ging. Ik wilde naar Go Ahead Eagles en Go Ahead Eagles wilde mij.” Ajax ontvangt een kleine transfersom waarmee zijn laatste contractjaar is afgekocht.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.