Ajax spelers doelpunt

Hendrix: “Maar wat ze bij Ajax doen, maakt ons verder niet uit”

Jorrit Hendrix is niet in paniek vanwege de koopkracht van de grote concurrent Ajax. De 23-jarige PSV-er maakt zich er echt niet druk om dat de Amsterdamse club twee spelers (Blind en Tadic) uit de Premier League heeft weten te halen.

“Ik vind het prima, hoor, dat heel veel mensen Ajax dé titelfavoriet noemen. Vorig seizoen werden wij ook niet gezien als favoriet en werden we kampioen”, zegt Hendrix in Voetbal International. “Dat zij spelers uit de Premier League halen, zegt veel over hoe Ajax de afgelopen jaren heeft gepresteerd, denk ik. Zij móéten. Als topclub moet je nu eenmaal eens in de zo veel tijd een prijs pakken. Dat is hen niet gelukt. Dat ze nu zulke bedragen betalen, geeft aan dat de nood daar hoog is”, aldus de eenmalige international.

“Maar wat ze bij Ajax doen, maakt ons verder niet uit. Wij zijn onverstoorbaar en gaan verder op de weg die we dit seizoen zijn ingeslagen. Wat de rest zegt of doet, interesseert me niet”, zo gaat Hendrix door. “We gaan ook weer meedoen om het kampioenschap. Ik vind dat we een heel sterke selectie hebben. Bij een topclub moeten alle posities kwalitatief dubbel bezet zijn. Dat is bij ons het geval. Er is veel concurrentie en dat is alleen maar goed.”

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
Voetbal International

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.