Hennie Spijkerman: ‘Al met al ben ik best tevreden’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 14 februari 2016 18:40 – Bron: FOX Sports

Hennie Spijkerman Al Met Al Ben Ik Best Tevreden

Hennie Spijkerman was zondag tegen FC Groningen eenmalig de hoofdtrainer van Ajax, omdat Frank de Boer ziek op bed lag. De oefenmeester blikte overwegend positief terug op de zege. “Al met al ben ik best tevreden over de wedstrijd. We winnen, dat is het allerbelangrijkste. Vooral als je mee wilt blijven doen om het kampioenschap”, aldus Spijkerman in gesprek met FOX Sports.

Toch zag ook hij dat zijn elftal in de eerste helft er niet aan te pas kwam. “Het duurde even voordat onze wedstrijd echt op gang kwam. De eerste helft was niet goed. We kwamen echt in de problemen gezien de duels waar we niet inkwamen. Dit kwam vooral doordat we onvoldoende druk konden zetten. We kwamen overal net te laat en dan weet je dat je het moeilijk krijgt. Op het bord in de kleedkamer hebben we in de rust uitgelegd hoe we het wél wilden zien en ik had het gevoel dat het goed werd opgepakt. De tweede helft was een wereld van verschil. Dan wordt het ook een stuk makkelijker.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.