Het Ajax vrouwenvoetbalteam gaat voor een comfortabele sportoutfit

Het Ajax vrouwenvoetbalteam is een voetbalclub uit Amsterdam. De Ajax vrouwen maken onderdeel uit van de profvoetbalclub AFC Ajax. Het Ajax vrouwenvoetbalteam bestaat nog niet zo lang. Pas in 2012 is het team opgericht. De Ajax vrouwen hebben al aardig wat overwinningen op hun naam staan. De wedstrijd voetbaloutfit is in de kleuren wit met rood. Onder de sportoutfit is het belangrijk om een comfortabele en ondersteunende beha te dragen.

Waarom een Ajax vrouw een sport bh moet dragen?

Een sport bh heeft meerdere functies. Dat is de reden waarom iedereen die sport beter een sport bh moet dragen. De sport bh is in de meeste soorten zonder beugel wat ervoor zorgt dat die zich aanpast aan het lichaam. De sport bh heeft brede schouderbandjes die prettig aanvoelen op de schouders. De Sport bh zit comfortabel en door de verschillende designs kun je deze onder elke outfit dragen.

Als je bezig bent met voetballen zoals het Ajax vrouwenteam dan is het belangrijk dat de borsten de juiste ondersteuning krijgen. Als de borsten te veel stuiteren tijdens rennen of andere intensieve bewegingen kunnen deze schade oplopen. Een sport bh zorgt ervoor dat de borsten op de plaats blijven zitten omdat ze strakker zitten. Bewegingen zullen miniem zijn in een sport bh. Als vrouwelijke voetballer van Ajax kun je voor de stevigheid van je borsten en de comfort het beste een sport bh dragen.

Als Ajax vrouw draag je tijdens een training een sportlegging

Een sportlegging dragen tijdens een voetbaltraining is prettiger dan wanneer je een gewoon broekje draagt. De sportlegging is net als de sport bh ademend. De sportlegging zal strakker om de benen zitten maar zorgt er wel voor dat je vrij kunt bewegen. Een sportlegging kun je gemakkelijk combineren met een sport bh. De sportlegging is speciaal ontworpen om goed te kunnen sporten.

De sportlegging voelt licht aan en zit comfortabel. Als voetbalvrouw kun je het beste de sportlegging dragen tijdens trainingen. Als Ajax vrouwelijke speler kun je dan kiezen voor een sportlegging van polyester. De sportlegging van polyester voorkomt zweetvlekken. Het nadeel van een sportlegging van polyester is dat die minder warmte geeft.

Het Ajax vrouwenvoetbalteam moet de goede bh maat weten

Iedere beha die je koopt heeft zijn eigen cupmaat. Als vrouw moet je de eigen bh maat kennen. Je borsten maken verschillende periodes mee waardoor je cupmaat steeds kan veranderen. Het is daarom belangrijk om je bh maat meerdere keren op te meten. Als je een sport beha gaat dragen wil je ook dat die goed past.

Als je voetbalt als vrouw dan moet de beha ook goed aansluiten aan je lichaam zodat die alle comfort biedt. Niet alle vrouwen weten hun bh maten. Je kunt de bh maat gemakkelijk opmeten. Het enige dat je nodig hebt is een meetlint en een spiegel voor een nauwkeurige meting. Je begint als Ajax voetbal vrouw om eerst de onderwijdte te meten.

Je gaat met alleen een beha aan voor de spiegel staan. Het meetlint gaat om de gehele omvang. Zorg dat het meetlint vlak onder je borsten terecht komt. Nu kun je de omvang opschrijven in centimeters. Je gaat nu de bovenwijdte meten door het volste gedeelte van de borsten te pakken. Als je voor een spiegel staat zorg dan ervoor dat het meetlint op dezelfde hoogte blijft.

Je schrijft nu het getal in centimeters op. Je hebt nu de onderwijdte en de bovenwijdte gemeten en weet nu je cupmaat. Wil je zekerheid dat het goed is gedaan kun je dat nog eens herhalen en in een maattabel aflezen.

Bron:
Ajaxinside.nl

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.