Ajax Logo

“Het is Ajax dat blijft beweren dat ze een linksbuiten hebben gekocht”

Hassane Bandé komt volgend seizoen uit voor Ajax. De 19-jarige aanvaller zal het seizoen eerst afmaken bij KV Mechelen. De Burkinees komt pas een half seizoen uit voor de Belgische club. Johan Boskamp, vaak te gast bij Voetbal Inside en kenner van het Belgische voetbal, heeft zijn twijfels.

“Het meest bizarre aan heel deze zaak is dat Ajax beweert dat ze een linksbuiten in huis hebben gehaald”, zegt Boskamp in gesprek met Voetbalnieuwsbe. “In België speelt hij nochtans enkel in de spits. Het zou trouwens vreemd zijn, want hij is rechtsvoetig en zou dus enkel naar binnen kunnen snijden en laten ze nu daar bij Ajax met Kluivert en Younes er al zo twee hebben rondlopen.”

“Hij heeft snelheid. Hij heeft actie in huis, maar ik weet niet of hij het nodige overzicht heeft. Bandé is daarnaast ook nog eens dat tikkeltje egoïstisch en wil vaak zelf meteen naar doel. Hij is zo een typische spits voor mij, maar het is Ajax dat blijft beweren dat ze een linksbuiten hebben gekocht”, aldus de oer-Feyenoorder. Of Kluivert en Younes volgend seizoen nog uitkomen voor Ajax is de vraag. Beide spelers liggen tot 2019 vast en ze hebben nog steeds niet bijgetekend.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.