Geschreven door Richard Suavimani – Uitgave: 25 juni 2010 13:08 – Bron: ajaxinside.nl

Adrian Ramos staat voor een overgang binnen Duitsland. De aanvaller van het gedegradeerde Hertha BSC maakt waarschijnlijk de overstap naar TSG Hoffenheim. Volgens diverse Duitse media heeft de Bundesliga-club in de strijd om de Colombiaanse aanvaller onder meer Ajax afgetroefd.

Ramos was afgelopen seizoen een van de smaakmakers van de Berlijners, maar kon desondanks de sportieve teloorgang niet voorkomen. De 24-jarige Zuid-Amerikaan kwam tot tien doelpunten op het hoogste niveau. Hertha vraagt naar verluidt de hoofdprijs van tien miljoen euro voor Ramos, die nog een doorlopend contract tot de zomer van 2013 heeft. Ajax wilde naar verluid niet verder gaan dan 8 miljoen.

FC Groningen was vorig jaar ook geïnteresseerd in Ramos, maar zag uiteindelijk af van zijn komst. Hertha bedacht zich geen twee keer en betaalde ongeveer 1,4 miljoen euro aan zijn toenmalige werkgever América de Cali. Een aantal weken geleden leek Twente bovendien rond te zijn met Ramos en Herta, maar uiteindelijk koos Twente toch voor Marc Janko.  

Reageren op dit bericht