Hoogendijk en Koster langer bij Ajax

1404315973

Anouk Hoogendijk en Daphne Koster spelen ook komend seizoen voor de Ajax Vrouwen. De twee ervaren speelsters hebben hun contract verlengd met één jaar. De inmiddels 35-jarige Koster is blij met haar nieuwe contract. “Ik mag weer een jaar blijven voetballen bij de mooiste club van Nederland. Dat doe ik met heel veel trots en eer”, zegt ze op de clubsite van Ajax.

Ook Hoogendijk kijkt uit naar nog een seizoen bij Ajax. “Het voelt heel goed om bij te tekenen. Ik heb een zwaar jaar achter de rug met veel teleurstellingen”, doelt ze op een zware blessure en het missen van zowel de titel als de beker. “Ik ben heel blij dat ik dat volgend seizoen kan rechttrekken. Hopelijk blijf ik fit en kan ik een heel goed seizoen gaan draaien.”

Trainer Ed Engelkes is blij dat het duo heeft bijgetekend. “Daphne en Anouk zijn de fundamenten waarmee we in 2012 zijn begonnen. Het feit dat ze nog steeds aan boord zijn, is heel geruststellend. Daphne is een geweldige topsportster, heeft veel ervaring en weet balans in de groep te brengen. Anouk heeft een heel andere rol binnen het team en is het cement tussen de stenen. Ze zorgt ervoor dat de boel bij elkaar blijft en is zowel op als buiten het veld van grote waarde.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.