Klaas-Jan Huntelaar goal

Huntelaar looft Overmars: “Je ziet wel iets ontstaan hier bij Ajax”

Met het aantrekken van Dusan Tadic en de toekomstige transfer van Daley Blind is er binnen de Ajax-selectie een positief gevoel ontstaan. Beide spelers hebben er vier seizoenen in de Premier League opzitten en konden langer in Engeland verblijven, maar ze kozen toch voor de Amsterdamse club.

Klaas-Jan Huntelaar heeft daarom veel lof voor het aankoopbeleid van de Nederlandse recordkampioen. “Ik denk dat iedereen ziet dat Marc Overmars (directeur spelersbeleid, red.) heel goed bezig is met aankopen”, zegt de 34-jarige Ajax-spits in gesprek met Nos.nl. “Iedereen merkt dat. En iedereen voelt dat. Het mooie is: iedereen wil er deel van uitmaken. Dat positivisme zie je. Iedereen ziet dat er fantastisch werk wordt gedaan.”

De Achterhoeker vindt dat Ajax er sterker op is geworden. “Iedereen ziet dat signaal. Als je Justin Kluivert voor 17 miljoen euro verkoopt en je haalt voor 11 miljoen euro Dusan Tadic terug, dan heb je als club een goede deal gemaakt. We willen er vol voor gaan. En ik denk zelfs dat jongens die overwegen om weg te gaan, nu graag willen blijven als er geen juiste club komt. Je ziet wel iets ontstaan hier bij Ajax”, aldus de routinier.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.