Klaas-Jan Huntelaar interview

Huntelaar maakt honderdste goal: ‘Dat is lekker’

Klaas-Jan Huntelaar scoorde woensdagavond in de 2-5 zege op FC Emmen en dat was zijn honderdste Eredivisiegoal in het Ajax-shirt. Hoe voelt dat? “Dat is lekker. We speelden sowieso een lekkere wedstrijd en het is altijd prettig om te scoren. Jammer dat we op het laatst nog twee goals tegen krijgen, maar we staan bovenaan nu”, zegt hij tegenover FOX Sports. PSV heeft een wedstrijd minder gespeeld.

Huntelaar werd gevraagd naar het gigantische geduld dat hij moet hebben omdat hij Kasper Dolberg en vaak ook Dusan Tadic voor zich moet dulden in de spitspositie. “Ja, maar vandaag was het zover. Ik wist dat van tevoren, dus dan is het minder lastig. Maar natuurlijk wil je zo vaak mogelijk spelen.” Al met al is Huntelaar tevreden over de zege in Emmen. “Zij begonnen nog wel goed, heel opportunistisch. Maar wij hadden goede combinaties en maakten een paar goede goals. We hadden verder uit kunnen lopen, maar het is een goede overwinning.”

 

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.