Klaas Jan Huntelaar

Huntelaar: ‘Ontzettend blij dat ik terugkeer’

Ajax verraste vriend en vijand door Klaas Jan Huntelaar nu al als nieuwe aanwinst te presenteren. De spits is officieel teruggekeerd op het oude nest, waar hij wil strijden om de prijzen. “Het is geen geheim dat Ajax mijn club is. Dus ik ben ontzettend blij dat ik hier nu terugkeer”, aldus de 33-jarige aanvaller die transfervrij overkomt van Schalke 04 en een contract voor één seizoen tekende.

“Mijn rol is duidelijk, maar ik kom hier niet om af te bouwen. Afgelopen seizoen speelde Ajax bijna zestig officiële wedstrijden. Dat kun je niet met één spits. Dus ik ga zeker wedstrijden spelen en speelminuten krijgen. Ik voel me hartstikke fit en ik kijk nu al uit naar eind juni als de voorbereiding begint. Ik heb met Ajax bekers gewonnen, maar niet de landstitel. Het doel is om aan het eind van het seizoen, samen met de rest van het team die schaal in handen te hebben.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.