Huntelaar overweegt terugkeer naar Ajax

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 20 april 2016 19:09 – Bron: FOX Sports

1420802214

De geruchten doen al een tijdje de ronde, maar Klaas-Jan Huntelaar heeft zich voor het eerst uitgelaten over een zomerse overstap naar Ajax. De 32-jarige spits, die momenteel onder contract staat bij Schalke 04, sprak hierover tijdens een sponsorverplichting met het Duitse Sky. “Ik overweeg het, maar ik heb nog geen definitieve beslissing genomen over mijn toekomst. Op dit moment telt alleen Schalke 04.”

De oud-Ajacied kan dus wellicht vanaf komend seizoen weer het rood-witte tenue om zijn schouders dragen. Van 2006 tot 2008 speelde The Hunter al in Amsterdam en in deze periode kroonde hij zich twee keer tot topschutter van Nederland. Na avonturen bij Real Madrid en AC Milan belandde hij in 2010 bij Schalke 04. Zijn contract in Gelsenkirchen loopt door tot volgend jaar zomer.

Frank de Boer liet in de winterstop al weten de geroutineerde spits graag aan de selectie toe te willen voegen. In gesprek met AT5 zei hij destijds een kans als deze niet te kunnen laten liggen. “Natuurlijk zijn er momenten dat je denkt, dit kan ik niet laten liggen. Dan zullen we en hebben we de middelen om toe te slaan. Maar dan moet je wel echt op toegevoegde waarde zitten. Huntelaar mag wel komen. Bij Huntelaar weet je dat je weer toegevoegde waarde hebt.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.