Huntelaar verlengt contract bij Ajax

Klaas Jan Huntelaar heeft zijn contract bij Ajax verlengd. Zijn huidige verbintenis zou deze zomer aflopen en is nu verlengd tot medio 2027. Huntelaar is sinds maart 2022 in dienst bij Ajax in verschillende functies. Vanaf heden is hij technisch manager en rapporteert hij aan technisch directeur Sven Mislintat. Huntelaar gaat zich voornamelijk richten op de doorstroom van spelers van Jong Ajax naar het eerste elftal.

De voormalig topspits is blij met zijn nieuwe verbintenis bij Ajax. “In deze rol sta ik voor een groot deel op eigen benen. Maar ik ga ook veel samenwerken, bijvoorbeeld met de scouting en natuurlijk met Sven. Het totale plaatje is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Daarover hebben we intern goede gesprekken gevoerd voordat we de beslissing namen om te verlengen.”

Ook Mislintat heeft inmiddels een positieve ervaring opgedaan in de samenwerking met Huntelaar. “We zijn blij dat Klaas Jan zijn contract verlengd heeft. Met zijn rol als technisch manager in algemene zin en met name bij Jong Ajax kan hij zich verder ontwikkelen en van waarde zijn voor Ajax. Ik kijk uit naar een lange en goede samenwerking met hem.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.