Huntelaar wil bij Schalke blijven

1420802214

Klaas Jan Huntelaar verwacht ook komend seizoen gewoon bij Schalke 04 te spelen. De spits spreekt dat uit in gesprek met BILD. “Ik speel hier al zes jaar, Schalke is echt mijn club geworden. Ik wil hier graag meer prijzen winnen.” Huntelaar wordt al een aantal maanden in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax. Hij ontkent echter dat de Amsterdammers concreet zijn voor hem. “Er was niets om te beslissen, ik heb nog een contract voor een jaar bij Schalke. Ik blijf hier, er is nooit sprake geweest van een andere club.”

Arek Milik is momenteel de eerste spits van Ajax, maar hij uitte eerder zijn twijfels of hij bij Ajax wil blijven. Er zou al concrete interesse zijn uit Italië van onder meer Napoli en Juventus. Ajax zou in Huntelaar de ideale vervanger zien in geval Milik vertrekt, maar de kans op de komst van de spits lijkt dus klein. Peter Bosz liet onlangs weten dat er naast Huntelaar nog andere opties zijn voor de spitspositie. Naast Milik heeft hij momenteel ook de beschikking over Richairo Zivkovic, Kasper Dolberg en Mateo Cassierra.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.