Huntelaar zag Ajax als enige alternatief

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 07 juli 2016 12:47 – Bron: De Telegraaf

1420802214

Klaas Jan Huntelaar heeft wel degelijk serieus nagedacht over een transfer naar Ajax. Dat laat de zaakwaarnemer van de spits weten in gesprek met De Telegraaf. “Na het tegenvallende vorige seizoen en de vele technische wisselingen, was het onduidelijk wat de plannen van Schalke waren. Als de club niet het volste vertrouwen in Klaas-Jan zou uitspreken, was er voor hem maar één alternatief: Ajax.”

Vandaag werd echter bekend dat Huntelaar bij Schalke blijft. “De clubleiding van Schalke 04 heeft aangegeven dolgraag met Klaas door te willen”, aldus Arnold Oosterveer in het dagblad. “De trainer, clubleiding en Huntelaar zitten weer op één lijn en hij heeft een doorlopend contract. Dus blijft hij.” Huntelaar heeft nog een contract voor één seizoen. Indien hij meer dan 25 wedstrijden speelt, wordt dit met één jaar verlengd.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.