Deyovaisio Zeefuik Ajax

Huurling Zeefuik waarschuwt Ajax: “Hier gaan ze geen punten pakken”

Aanstaande zondag (14.30) staat FC Groningen – Ajax op het programma. Deyovaisio Zeefuik staat voor de eerste keer tegenover zijn oude club. De rechtsback wordt de tweede seizoenshelft verhuurd aan de club uit het Noorden. De 20-jarige Amsterdammer denkt niet dat Ajax met drie punten van het veld zal stappen.

“Ik heb gewoon de kwaliteiten van de spelers van Ajax benoemd. Daar hebben we rekening mee gehouden”, zegt Zeefuik in gesprek met RTV OOG. “Het is leuk om tegen oude bekenden te spelen. Ik wil tegenover hen ook gewoon mijn ding doen, om te laten zien dat ik het aankan. We spelen thuis en ik speel nu bij FC Groningen.”

“Ajax wil inderdaad kampioen worden, maar hier gaan ze geen punten pakken. We gaan geen cadeautjes weggeven”, zo hoopt Zeefuik. Voor FC Groningen is dit de wedstrijd van het jaar. Tegen Ajax is het stadion eindelijk weer eens uitverkocht. Sergio Padt, een andere ex-Ajacied, kijkt ernaar uit. “Tegen Ajax heb je geen motivatie nodig. Ik verwacht niet dat het publiek stil gaat zitten. Zoals ik de mensen ken hier, kan het een leuk middagje gaan worden”, aldus de 27-jarige keeper.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.