“Ik ben door Zenit, Inter, Watford, Sevilla en Napoli benaderd”

Ajax heeft uitgesproken dat ze geen haast hebben met de verkoop van Amin Younes. En de Ajacied zelf is ook kieskeurig wat een transfer betreft. De Amsterdamse club kreeg gisteren van Swansea een bod van 10 miljoen euro op de Duits international, maar de speler zelf vond de laagvlieger uit de Premier League niet de juiste keuze.

“Met Marc Overmars is afgesproken dat er over een transfer valt te praten als er van een win-winsituatie sprake is”, zegt Nicola Innocentin, de zaakwaarnemer van Younes, tegen De Telegraaf. “Ajax ontving een bod van tien miljoen euro”, gaat Innocentin verder. “Maar Swansea was uit sportief oogpunt geen club, waar Amin heen wilde.”

Toch hebben Younes en zijn zaakwaarnemer een winterse transfer nog niet uit het hoofd gezet. “Ik ben door Zenit Sint-Petersburg, Inter, Watford, Sevilla en Napoli benaderd”, zegt Innocentin. Die laatste club zou al een aanbieding hebben gedaan van vier miljoen, melden verschillende media, maar daar is niets van waar. “Amin heeft geen overeenkomst met welke club ook. Napoli heeft noch Ajax noch Amin een voorstel gedaan”, aldus de zaakwaarnemer. Het contract van Younes loopt tot het eind van dit seizoen, maar Ajax heeft nog een clausule achter de hand om die verbintenis met een jaar te verlengen.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.