Kenny Tete

‘Ik denk dat Spurs uiteindelijk afhaakt’

Voor Tottenham Hotspur is haast geboden in de deal van Davinson Sánchez vanwege de vrije val van de pond ten opzichte van de euro. Daardoor wordt een transfer van de Ajacied met de dag duurder.

De Britse munt staat bijna zes procent lager dan rond dezelfde tijd vorig jaar, wat in het geval van de transfer van Sánchez al drie miljoen euro scheelt. “Dit is vervelend voor Tottenham. Maar voor Ajax toch alleen maar mooi”, zegt Ajax-erelid Arie van Os woensdag in De Telegraaf. “Ik denk dat Spurs uiteindelijk gaat afhaken. Prima, dan blijft Sánchez lekker bij ons.”

Gaat de transfer niet door, dan zit Ajax wel met een teleurgestelde speler. Hij heeft zijn zinnen immers gezet op een megatransfer. “Dat komt uiteindelijk wel weer goed. Dit zijn vooral momenten om het karakter van je club te laten zien”, vindt Van Os. “Geef je nu makkelijk toe aan Sánchez, dan zien Hakim Ziyech, Justin Kluivert, Kasper Dolberg en hun zaakwaarnemers dat ook. ’Oh, is dit de handelswijze van Ajax? Dan kunnen wij ook gaan muiten.’ Niet dus! Gewoon een statement afgeven en aan zijn contract houden, tenzij wij de prijs ontvangen die wij willen.”

Bron:
De Telegraaf

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Jelle Spanninga

Jelle Spanninga

Redacteur AjaxInside | De jeugd heeft de toekomst | Student