Justin Kluivert

“Ik wil een speler zijn die het team op sleeptouw neemt. Dit is niks”

Justin Kluivert ziet zichzelf in de toekomst bij Real Madrid of Barcelona voetballen. Zo ver is het nog lang niet, want de 18-jarige Ajacied overtuigde gisteren weer niet in de (met 3-2 verloren) uitwedstrijd tegen Vitesse.

Volgens Kluivert ligt dat niet aan de nieuwe trainer Erik ten Hag. “Ik vind het een prima staf. Alsjeblieft, niet weer een nieuwe trainer”, zegt de aanvaller tegen De Telegraaf.

Over zijn eigen spel was Kluivert wel kritisch. “Ik moet in de wedstrijden veel meer laten zien. Er staan. En ik ben van plan om dat de komende wedstrijden en het komende jaar te doen. Ik baal van mezelf dat het tegen Vitesse niet is gelukt, want ik wil een speler zijn die het team op sleeptouw neemt. Dit is niks”, aldus de aanvaller die nog steeds niet heeft bijgetekend bij de Amsterdamse club.

Behalve over zichzelf was Kluivert ook kritisch over de eigen fans. De harde kern was al grotendeels vertrokken. “Als we kampioen worden, vieren ze het met ons mee. Dus verliezen doen we ook samen”, aldus de zoon van Patrick.

Forum: Ajax: Seizoen 2017/18 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.