‘Ik wil niet weg, omdat ik me een echte Ajacied voel’

In januari meldde SCC Napoli zich in Amsterdam voor Davy Klaassen. De nummer twee van de Italiaanse Serie A bood 18 miljoen euro voor de aanvoerder van Ajax, maar dat bod werd van tafel geveegd. De 23-jarige middenvelder was niet geïnteresseerd en zal dat ook niet zijn als Napoli deze zomer opnieuw een bod zou uitbrengen. “Dat ga ik zeker niet doen”, vertelt Klaassen aan Ajax Life. “Laat ik het zo zeggen: ik wil blijven.”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.