“Ik zou, als ik Ten Hag was, niet bijtekenen”

Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil trainer Erik ten Hag voor Ajax behouden. Op korte termijn wil de beleidsbepaler om de tafel met de oefenmeester om zijn contract te verlengen en te verbeteren. Geen goed idee, vindt Hans Kraay junior.

“Ik zou, als ik Ten Hag was, niet bijtekenen. Je zit in een wespennest. Het kan alleen maar minder worden, want beter gaat het niet worden”, zegt de voormalige voetballer deze ochtend bij De Tafel van Kees bij FOX Sports.

De voetbalcommentator gaat door: “Als er gewonnen werd, had Overmars en de spelers gewonnen. Als er verloren werd van Heracles Almelo, had Ten Hag verloren. Hij had een accent. De spelers waren de baas en ze gedoogden hem. Weet ik veel allemaal. En nu moet hij bijtekenen, twee dagen na de wedstrijd tegen Juventus. Ik zou, als ik Ten Hag was, niet bijtekenen.”

“Hij wordt kampioen, hij wint de beker en staat in de halve finale van de Champions League. Beter gaat het niet worden”, denkt Kraay. “Na twee of drie nederlagen in het volgende seizoen heb je weer dat gezeik. Nu kan hij naar een heel goede club in Engeland. Niet bijtekenen”, besluit de 59-jarige tafelgast.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:
FOX Sports

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.