De kans dat Gregory van der Wiel deze zomer nog vertrekt bij Ajax lijkt steeds groter te worden. De rechtsback staat in de belangstelling van vele grote clubs uit Engeland en Spanje en daar kan nu ook Internazionale aan worden toegevoegd. Maicon, de vaste rechtsback bij de club uit Milaan, vertrekt waarschijnlijk naar Real Madrid. Rafael Benitez, de nieuwe trainer van Inter, zie in Van der Wiel de ideale vervanger.

Indien Maicon vertrekt, zal de winnaar van de Champions League nog deze zomer een bod gaan uitbrengen op de Nederlands international. De Ajacied brak afgelopen seizoen volledig door bij Ajax en dwong in Oranje onder Bert van Marwijk een basisplaats af voor het WK dat momenteel wordt gehouden in Zuid-Afrika.  

Inter krijgt 28 miljoen voor Maicon. Minimaal 20 miljoen dus voor Wiel. Ze kunnen iig niet zeggen dat ze het geld niet hebben.

“Naast Inter zijn ook andere clubs geïnteresseerd in Van der Wiel. Bayern München, Manchester City, Arsenal, Juventus, FC Barcelona en ook Real Madrid willen de Nederlander.”

Laat maar bieden, komt wel goed dan

Reageren op dit bericht