Interesse Barcelona en PL-clubs in Onana; Ajax eist minimaal 30 á 35 miljoen

Gisteren verschenen er berichten in de Spaanse media dat Ajax-keeper André Onana in de belangstelling staat van FC Barcelona. Deze berichten kloppen, zegt diens zaakwaarnemer Albert Botines tegen De Telegraaf

Barcelona heeft bij Botines geïnformeerd naar Onana en hoe de Ajacied staat tegenover een terugkeer naar de Catalaanse club. “Dat klopt. Het is geen geheim dat Barça is geïnteresseerd”, zegt de spelersagent tegen de ochtendkrant. Behalve Barcelona staat Onana ook in de belangstelling bij enkele Premier League clubs zoals (uiteraard) Tottenham Hotspur, Arsenal en West Ham United. Bij deze geïnteresseerde clubs zal het niet blijven, want Onana ligt goed in de markt.

Ajax zou volgens de Spaanse media zo’n twintig miljoen euro verlangen voor Onana, maar dat is onzin. Pas bij een bod van dertig á vijfendertig miljoen euro zal de Amsterdamse club nadenken over een transfer, zo meldt ‘de krant van Wakker Nederland’ verder. Barcelona ziet in Onana een mogelijke opvolger van Jasper Cillessen. De Nederlandse ex-Ajacied zou een transfer kunnen maken. De keeper van Oranje heeft een gelimiteerde transfersom van rond de zestig miljoen euro in zijn contract. Mocht Barcelona dat bedrag ontvangen zal het flink kunnen investeren in een nieuwe doelman.

Forum: Ajax: Seizoen 2018/19 (Lid worden? Klik hier!)

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Toby Verweij

Toby Verweij

Oprichter en beheerder van Ajaxtotaal.nl/forum. Tevens redacteur op Ajaxinside.nl.