Italiaans bod op Milik afgewezen

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 23 mei 2016 08:17 – Bron: La Gazzetta dello Sport

1414520764

Arek Milik speelde wellicht het beste seizoen uit zijn nog prille profcarrière en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De Italiaanse krant La Gazetta dello Sport weet te melden dat Ajax een bod van circa vijftien miljoen euro van Lazio Roma van tafel heeft geveegd. Naast Lazio schijnen ook AS Roma, Leicester City, Sevilla en Internazionale interesse te hebben in de jonge Poolse spits.

Milik staat bovenaan het lijstje van de Italiaanse subtopper. Lazio wilde in eerste instantie twaalf miljoen euro naar Amsterdam sturen, op een later moment nog eens drie miljoen en mochten ze zich voor Europees voetbal plaatsen nog eens drie miljoen. Deze manier van betalen geniet niet de voorkeur in Amsterdam. Dit heeft te maken met de moeizame onderhandelingen omtrent Ricardo Kishna.

Vooralsnog blijft Ajax vasthouden aan een vraagprijs van twintig miljoen euro. De Pool is momenteel in voorbereiding op het Europees Kampioenschap wat over drie weken van start gaat. Mocht de spits zich daar ook kunnen laten zien is het niet ondenkbaar dat de vraagprijs door Ajax omhoog geschroefd wordt.
 

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.