Janssen staat open voor stap naar Ajax

1456498252

Vincent Janssen wordt regelmatig gelinkt met een overstap naar Ajax in het geval Arek Milik vertrekt uit Amsterdam. Vooralsnog is dat niet ter sprake en bovendien wordt Klaas Jan Huntelaar ook nadrukkelijk in verband gebracht met Ajax. Janssen zelf wil naar het buitenland, maar ziet een stap in Nederland ook wel zitten. “Ik heb met bondscoach Danny Blind over een transfer gehad. Hij adviseerde me een tussenstap in Nederland.”

AZ zou echter vijftien miljoen euro willen hebben voor de vijf-voudig international. “Inmiddels kun je wel zeggen dat de Nederlandse top om financiële reden is uitgesloten. Om de transfersom, niet vanwege mijn salaris”, aldus de spits in gesprek met NUsport. “Als de top in Nederland wel bereid is dat te betalen, dan sta ik zeker open voor een gesprek. Maar of het nu het binnen- of het buitenland wordt, AZ weet dat ik een stap wil maken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.