Jarige Klaassen blij met ruime overwinning

Geschreven door Christiaan Stevens – Uitgave: 21 februari 2016 17:15 – Bron: FOX Sports

Jarige Klaassen Blij Met Ruime Overwinning

Met een doelpunt in de slotfase kon Davy Klaassen zich geen betere verjaardag wensen. De middenvelder, die vandaag 23 jaar is geworden, bepaalde na een goede aanval de eindstand op 3-0. In gesprek met FOX Sports geeft Klaassen aan dat dit een dag is zoals hij hem graag hadden willen hebben.

“Het is niet zo dat we echt in de problemen zijn gekomen. In de eerste helft kwamen we niet helemaal lekker door, maar de tweede helft was uiteindelijk wel makkelijk. Je scoort het liefst zoveel mogelijk doelpunten, maar we hebben teveel gemist vandaag,” aldus een tevreden Klaassen.

Deze week werd er het nodige geschreven over Arek Milik, maar de Poolse spits bewees met twee doelpunten dat hij het scoren niet verleerd is. Klaassen beaamt dat het voor een nummer negen niet altijd even gemakkelijk is bij Ajax. “Je moet alles beheersen. Je ziet dat het bij hem steeds beter gaat en vandaag schiet hij er twee mooie goals in. Dat kan hij!”

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.