Jasper Cillessen: ‘Ik ga niet zomaar weg’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 27 augustus 2015 20:42 – Bron: FOX Sports

1440700965

Jasper Cillessen hield tegen FK Jablonec wederom zijn doel schoon. Hoewel het geen sprankelend duel was, plaatst Ajax zich voor de groepsfase van de Europa League. “Het was een echt Europees avondje, niet goed voetballen maar wel resultaat halen”, aldus de doelman die een aantal belangrijke reddingen verrichtte. “Uiteindelijk was het overleven, omdat we met tien man kwamen en dat hebben we gedaan.”

In de tweede helft kregen de Tsjechen een uitgelezen mogelijkheid om op voorsprong te komen, maar de gegeven strafschop werd niet benut. De bal ging op de paal waarna Cillessen uitbundig ging juichen. “Ik zat er niet aan, zo eerlijk moet ik zijn, maar als de bal tussen de palen kwam, zou ik er wel aan zitten. Dat is een lekker gevoel als je weet dat zij nog moeten komen. Als je zoiets overkomt voor de eerste keer in je carrière is dat wel lekker”, zegt hij met een knipoog. “Het was een mooi moment”

Vrijdag is de loting voor het hoofdtoernooi van de Europa League en Cillessen verwacht nog altijd het seizoen bij Ajax af te maken. “Ik heb nog steeds niks gehoord van mijn zaakwaarnemers, dus ik blijf hier. Op dit moment speelt er helemaal niks.” En als een club zich meldt op de slotdag van de transfermarkt? “Dat zie ik dan wel, ik ben daar op dit moment niet mee bezig. Ik heb het fantastisch naar m’n zin bij Ajax, dus ik ga niet zomaar weg.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.