Jasper Cillessen: ‘Kramer is ook geen vriend van mij’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 05 februari 2016 19:59 – Bron: NOS Sport

Jasper Cillessen Kramer Is Ook Geen Vriend Van Mij

De Klassieker staat voor de deur en het is, naast de prestige van het duel zelf, een belangrijke wedstrijd waarin Ajax de genadeklap aan Feyenoord kan uitdelen. Dat weet Jasper Cillessen ook. “Wij willen winnen om Feyenoord af te strepen voor de titel”, aldus de doelman die zegt dat de Klassieker leeft in Amsterdam. “We zijn er enorm mee bezig. We weten dat het voetbal beter moet en morgen krijgen we nog een extra zetje van de supporters tijdens de training.”

Frank de Boer en een selectie van spelers, waaronder Jasper Cillessen, sprak deze week met een delegatie van de supporters van Ajax. Er is gesproken over het matige spel en de mindere resultaten in de afgelopen weken. “Zij weten ook dat wij geen wonderen kunnen verrichten en dat eisen ze ook niet. We zijn gewoon duidelijk geweest naar elkaar wat zij van ons willen en wat wij van hun willen. We hebben de ‘puntjes op de i’ gezet. Het gebeurt jaarlijks, maar nu is er meer ophef over.”

Ajax valt dit seizoen op door de weinige tegengoals. Jasper Cillessen hoeft overwegend weinig reddingen te verrichten. “We staan heel goed. Als je goed naar elkaar luistert en elkaar helpt, hoef je weinig te doen. Als ze naar mij luisteren wordt het voor mij makkelijker, maar ze coachen ook elkaar. En verdedigen begint voorin.” Wie in ieder geval niet gaat scoren tegen Ajax is Kazim-Richards, de voormalig spits van Feyenoord met wie Cillessen het nogal aan de stok had. “Maar volgens mij is Kramer ook geen vriend van mij.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.