Jasper Cillessen: ‘Vervelende gevoel overheerst’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 24 augustus 2016 23:54 – Bron: NUsport

Jasper Cillessen rondt hoogstwaarschijnlijk deze week zijn transfer naar FC Barcelona af, maar is op dit moment nog met zijn hoofd bij Ajax. De uitschakeling in de voorronde Champions League komt ook bij de vertrekkend doelman hard aan. “Het is verschrikkelijk”, zegt hij na afloop van de wedstrijd in gesprek met NUsport. “Als het rondkomt is het een heel mooie transfer, maar nu overheerst het vervelende gevoel. Ik had graag met een mooie overwinning afscheid genomen.”

Cillessen laat weten dat de transfer op enkele details na is afgerond. Daar had hij echter geen last van. “Ik wilde graag spelen. Zaterdag ook (tegen Willem II, red.), maar dat was een keuze van de club.” Bang dat hij in Spanje op de bank belandt, is Cillessen niet. “Bij Ajax moest ik ook eerst concurreren met Kenneth Vermeer. Die strijd heb ik gewonnen. Dat ga ik nu weer doen. Daarbij speelt Barcelona zo’n zestig wedstrijden in het jaar. Dat zijn er een stuk meer dan hier bij Ajax.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.