Jeroen Verhoeven tekent bij FC Utrecht

Geschreven door Martijn Ruiter – Uitgave: 28 september 2012 14:39 – Bron: FC Utrecht

Jeroen Verhoeven, vorig seizoen nog Ajacied, heeft vandaag een drie-jarige verbintenis bij FC Utrecht ondertekend. De doelman trainde sinds zijn vertrek bij Ajax mee met de Utrechters. Tijdens deze periode maakte Verhoeven een goede indruk op de technische staf van FC Utrecht. Daardoor besloot de club hem een contract te geven. In De Galgenwaard, waar Ajax woensdag nog met 0-3 won, moet hij de concurrentie aangaan met Robbin Ruiter en Erik Cummins.

1301234356

“Ik train al maanden met FC Utrecht mee en heb de club zodoende goed leren kennen. Ik heb het fantastisch naar mijn zin en wil graag belangrijk zijn voor de club en het team. Dat FC Utrecht mij die kans nu geeft, is prachtig,” aldus Verhoeven op de officiële website van FC Utrecht. “Jeroen is een ervaren doelman met veel keeperskwaliteiten”, zei Manager Spelerszaken Edwin de Kruijff van FC Utrecht. “Zijn aanwezigheid is voor ons een absolute meerwaarde.”

De doelman komt uit de jeugdopleiding van Ajax. Daar brak hij nooit door en kwam via RKC Waalwijk en FC Volendam weer terug bij Ajax. Daar was hij derde keeper achter Maarten Stekelenburg en Kenneth Vermeer. Na het vertrek van Stekelenburg naar AS Roma werd Jasper Cillissen door Ajax gekocht. Daardoor bleef Verhoeven derde doelman. Verhoeven vertrok dit jaar transfervrij en zijn plaats is ingenomen door Ajax-talent Mickey van der Hart. In totaal speelde Verhoeven drie competitiewedstrijden in het Ajax-shirt.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.