Joel Veltman

Joël Veltman: ‘Als je de 2-0 maakt, zijn ze nergens’

Joël Veltman baalt enorm van de bekeruitschakeling tegen FC Twente. Ajax stond lang met 0-1 voor dankzij een goal van Justin Kluivert. Uiteindelijk maakte Twente gelijk en won het na strafschoppen. “Als je de 2-0 maakt zijn zij nergens. Dat doen we niet en dan houden zij hoop. Het publiek ging erachter staan en dan gebeurde hetzelfde als twee weken geleden”, aldus Veltman tegenover FOX Sports.

Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt misten hun penalty in de strafschoppenreeks, maar de aanvoerder van de Amsterdammers wil niemand persoonlijk de schuld geven. “Ja, het heeft geen zin om te wijzen. Je verliest hier gewoon als team”, aldus Veltman. Ajax wist de afgelopen jaren ook al niet te overwinteren in het bekertoernooi. “Nee, dat past totaal niet bij ons. We speelden geen Europees en dan ga je voor de dubbel. Daar valt er nu één van af. De manier waarop is dramatisch.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.