Joël Veltman: ‘Die minuut stilte was echt kippenvel’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 04 april 2016 13:18 – Bron: Voetbalprimeur

1455624262

Joël Veltman heeft het eerbetoon aan Johan Cruijff rondom de wedstrijd van Ajax – PEC Zwolle als zeer bijzonder ervaren. “Vooral die minuut stilte was echt kippenvel”, aldus de Ajacied na afloop van de 3-0 zege. “Ook tijdens de wedstrijd hoorde je steeds ‘Johan Johan’, dat was heel mooi. Ik heb hem een keer de hand mogen schudden en vind het eigenlijk jammer dat ik hem nooit echt heb gesproken.”

De sfeeractie voorafgaand aan de wedstrijd maakten de spelers echter niet mee. “We hadden al gehoord van de sfeeracties alleen het was jammer dat iedereen zijn papiertje alweer had neergelegd toen wij het veld op kwamen. Ik dacht eerst dat ze een foutje hadden gemaakt maar ik kijk het vanavond nog wel even terug. Deze wedstrijd zal me nog heel lang bijblijven. Niet omdat het sportief zo goed was maar met al het eerbetoon rondom de wedstrijd, onze inloopshirts en de sfeer in het stadion.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.