Joel Veltman

Joël Veltman: ‘Honderd procent geen penalty’

Joël Veltman keerde tegen FC Groningen terug in de basis als centrumverdediger. De aanvoerder zag dat zijn ploeg het lastig had in de Euroborg, maar Ajax won uiteindelijk wel met 1-2. “Zij gingen heel compact spelen en dan moet je snel handelen tussen de linies. Maar zij zaten er kort op waardoor ze veel op de counter konden spelen”, zegt hij tegenover FOX Sports.

Ook reageert hij op zijn eigen spel, want wat vond hij daarvan? “Een paar goede momenten en ook een paar mindere. Ik neem wat risico in mijn spel om middenvelders te zoeken. Achterin probeerde ik het neer te zetten, maar ze hebben wel wat kansjes gehad. Uiteindelijk ben ik over mezelf niet tevreden want je krijgt een tweede gele en dus rode kaart.” Een kaart waar hij het overigens niet mee eens was. “De eerste vond ik geen gele kaart en honderd procent geen penalty.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.