Joël Veltman: ‘Ik moet en kan nog beter’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 21 november 2015 22:53 – Bron: FOX Sports

Ajax won met 5-1 van sc Cambuur en Joël Veltman reageerde na afloop gematigd tevreden. “In de eerste helft kregen zij nog wat kansjes en ging het verder op en neer. Dat was een leuke eerste helft waarin we op 4-1 komen, dat is wel lekker. De tweede helft was minder leuk om te zien”, analyseert hij tegenover FOX Sports.

Ook werd hij gevraagd naar zijn eigen ontwikkeling. Veltman werd na een periode van afwezigheid bijvoorbeeld weer geselecteerd voor Oranje. “Ik vind dat ik nog beter moet en kan. Bij het Nederlands Elftal zat ik erbij, maar je wil meer natuurlijk. Bij Ajax vind ik het verder redelijk goed gaan, dat moet ik vasthouden.”

Donderdag neemt Ajax het in de Europa League op tegen Celtic. “Een paar jaar geleden verloren we met 2-1 daar, maar het zijn nu twee andere teams. Celtic Park is wel altijd mooi om te spelen. We moeten nog twee keer winnen en hopen dat Fenerbahçe een keer verliest, maar we moeten eerst naar onszelf kijken.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.