Joel Veltman

Joël Veltman: ‘Ik moet meer brengen, dat weet ik ook’

Joël Veltman werd opvallend genoeg gepasseerd tegen sc Heerenveen. Erik ten Hag koos voor Rasmus Kristensen als rechtsback. “Ik heb gehoord waarom ik niet speelde. Ik ben het met de trainer eens dat ik meer moet brengen, dat weet ik ook”, reageert hij zelfkritisch tegen FOX Sports. “Ik heb al die jaren centraal gestaan en de afgelopen twee-en-een-half jaar rechtsachter. Ik weet ook dat ik er meer omheen moet. Het is aan mij om te laten zien dat ik daar wel de kwaliteiten voor heb. Ik heb het ook zeker een paar keer laten zien, maar dat het meer kan, dat is een feit.”

Dat hij zijn basisplek verloor, is niet de enige teleurstelling van de week, want hij werd ook niet opgeroepen voor Oranje. Het waren twee teleurstellingen die ik voor mijn kiezen kreeg. Ik neem het in me op en de dingen die ik hoor, moet ik verbeteren. Ik heb nu vier en een half jaar bij het Nederlands elftal gezeten. Ik ben ook niet gebeld ofzo. Ik heb het via de internetsites gelezen en zo krijg je het mee. Als je er niet bij hoort, hoor je er niet bij en anders wel. Het was wel mooi geweest als hij mij gebeld had en waarom, maar dat heeft hij niet gedaan. Ik ga gewoon mijn stinkende best doen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.