Joel Veltman

Joël Veltman: ‘Ik moet mijn momenten pakken’

Ajax won zondagmiddag met 2-0 van aartsrivaal Feyenoord. De Klassieker was zeker voor de neutrale toeschouwer niet heel spectaculair, zo heeft Joël Veltman het ook ervaren in het veld. “Het was een redelijk zakelijk uitgespeelde wedstrijd die ook anders had kunnen lopen als zij met Berghuis de kopbal maken, maar uiteindelijk winnen we met 2-0”, aldus de aanvoerder van Ajax tegenover FOX Sports.

Over het vertoonde spel was Veltman redelijk tevreden. “In de eerste helft hadden we wel dreiging, maar kregen we geen honderd procent kansen en in de tweede helft hadden we die wel.” Daarbij gaf de rechtsback ook de assist door een voorzet te geven vanaf de achterlijn. “Ik ben niet een lopende trein die aan de rechterkant er steeds langsgaat. Ik moet mijn momenten pakken en dit was een mooi moment om de assist te geven. Ik ben altijd centrale verdediger geweest en zo is mijn denkwijze, maar ik moet wel meer gaan en dat gaat ook steeds beter.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.