Joel Veltman

Joël Veltman: ‘Nul honderd procent kansen’

Ajax speelde zondag met 0-0 gelijk tegen FC Utrecht. Geen hoogstaand duel, maar vooral een vechterswedstrijd. “Zo’n wedstrijd kan je verwachten, veel strijd. Volgens mij zijn er nul honderd procent kansen geweest. Alleen wat schoten en in de kluts”, analyseert de aanvoerder van Ajax tegenover FOX Sports.. “Je wil wel voetballen en af en toe kwamen we erdoor heen, maar zij loerden dan op de counter en dat moet je ook proberen te voorkomen.”

Er werden veel gemene overtredingen gemaakt, maar daar deden beide partijen aan mee en voor Veltman is dat geen probleem. “Dat hoort bij zo’n wedstrijd denk ik. Spelers die even doorgaan als de bal al weg is, veel strijd en duels waarbij geel ook gewoon op z’n plek is.” Al met al is het puntenverlies vooral in de titelstrijd erg zuur voor de Amsterdammers. “We wisten dat PSV gewonnen had, en nu lopen zij twee punten uit. Dit is heel duur puntenverlies. Wij moeten nu blijven winnen.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.