Joël Veltman: ‘Stond verbaasd te kijken’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 11 november 2013 07:02 – Bron: FOX Sports

Joël Veltman stond door de blessure van Niklas Moisander de afgelopen wedstrijden in de basis van Ajax en dat vulde hij zo goed in, dat de Ajacied direct is opgeroepen voor het Nederlands Elftal. Met daarnaast de overwinningen op Celtic en NEC beleefde Veltman een hele mooie week. “Ik besef het nog steeds niet dat ik straks met allemaal topspelers op het veld sta”, aldus de verdediger.

1383910409

Hij werd per op de hoogte gebracht van zijn selectie, wat hij moeilijk kon geloven. “Ik kreeg een mailtje dat ik geselecteerd was, ik dacht het een geintje was. Maar toen las ik het ook op Teletekst. Mooi dat ik erbij zit”, zegt hij na afloop van NEC – Ajax tegenover FOX Sports. Het is voor Veltman de eerste keer dat hij bij het ‘grote Oranje’ zit. “Ik zou niet weten wat ik moet verwachten. Ik ga gewoon genieten, dat is op dit moment het belangrijkste.”

Over zijn selectie was Frank de Boer niet verrast, maar Veltman zelf kijkt daar anders tegenaan. “Het is snel. Ik speel twee wedstrijden leuk tegen Vitesse en Celtic en als je dan direct geselecteerd wordt, is het mooiste wat er is. Maar ik stond wel verbaasd te kijken toen ik die mail kreeg.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.