Johan Cruijff: ‘Geen aanval op De Boer’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 10 augustus 2015 11:52 – Bron: Telesport

1378927649

Johan Cruijff schrijft in De Telegraaf wel eens kritisch over Ajax. Veel media beweren dat hij ook erg kritisch is op Frank de Boer en dat de relatie tussen beiden verre van optimaal is. Maandagochtend schrijft Cruijff opnieuw kritisch over Ajax en daarin brengt hij voor alle duidelijkheid een nuance aan. “Als ik zie hoe de huisregels nu bij Ajax worden toegepast, dan worden die met voeten getreden. Voor alle duidelijkheid, dit is geen aanval op Frank de Boer. Hij is namelijk het einde van de rit. Daarvoor zijn er nog allerlei tussenstations.”

Hij vervolgt: “Dat er wat gebeuren moet, is duidelijk. Daarom heb ik de raad van commissarissen gevraagd om een analytisch en pragmatisch denkend persoon als Tscheu La Ling in te schakelen om de huidige situatie in kaart te brengen. Alle verhalen dat Ling interim-directeur is, zou meebeslissen bij transfers en ik weet niet wat meer, zijn uit de lucht gegrepen. Tscheu is bezig met onderzoek en komt binnenkort met bevindingen en aanbevelingen. De basis van wat je doet, is weten wat je doet. Nu doen we vaak maar wat.”  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.