John Heitinga: ‘Ik doe mijn best, geloof me’

Geschreven door Peter van Remmen – Uitgave: 03 november 2015 16:45 – Bron: Voetbal Inside

1437159648

Johnny Heitinga heeft sinds zijn terugkeer bij Ajax afgelopen zomer weinig speeltijd kunnen afdwingen. Hoewel de fans hem alles gunnen en helemaal los gaan als zich gaat warmlopen, blijft zijn inbreng beperkt. “Zo gaan we niet finishen, ik ben nog niet klaar. Ik wil nog voetballen en in dat mooie stadion spelen. Ik wil stralen en belangrijk zijn voor Ajax. Niet alleen buiten het veld, maar ook binnen het veld”, aldus de Ajacied in gesprek met Voetbal Inside.

“Het gaat ook gewoon gebeuren”, gaat hij vol overtuiging verder. “Dat beloof ik je bij deze. Alleen ik kan dat afdwingen, niemand anders kan dat. Ik kan ook niet zo afsluiten, dat klopt. Dat gaat ook niet gebeuren. Ik ben ook elke dag hard aan het werk, ben er druk mee bezig. Train twee keer zo hard, ben langer op de club. Extra investeren in jezelf noem je dat. Geloof me, ik doe mijn best”, aldus de vastberaden Heitinga.  

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Foto van Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.