John van 't Schip

John van ’t Schip: ‘Ajax blijft mijn club’

John van ’t Schip is één van de namen die circuleert als potentiële opvolger van Marcel Keizer. Voorafgaand aan de wedstrijd tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag werd hij gevraagd naar de situatie rondom Ajax. “Ik kijk ernaar zoals iedereen. Het komt op een moment dat je het niet verwacht en het is altijd vervelend. Maar het maakt deel uit van het wereldje waar we in zitten. Verder ben ik vooral bezig geweest met deze wedstrijd.”

Het is duidelijk dat Erik ten Hag de beste papieren heeft, maar heeft Ajax überhaupt contact opgenomen met Van ’t Schip? “Nee, ik ben niet gebeld. Ik ben gewoon bezig met Zwolle.” Toch ambieert hij de baan van hoofdtrainer bij Ajax wel, al hoeft dat van hem niet nu te gebeuren. “Ajax is een grote club, ik heb er het grootste gedeelte van mijn jeugd en carrière gespeeld. Het blijft sowieso mijn club, maar ik ben hier heel gelukkig. Wat mij betreft is het prima zo.”

Bron:

Forum: Ajax: Seizoen 2023/24
Log in met Facebook en/of Twitter en praat direct mee! Klik hier!

Deel dit artikel:
WhatsApp
Facebook
Twitter
Geschreven door:
Picture of Peter van Remmen

Peter van Remmen

Mede-oprichter van Ajaxinside.nl. Ajacied sinds ik mij kan heugen, stond in 1996 als klein jochie al op het Leidseplein. Naast beheerder ook de hoofdredacteur van Ajaxinside.nl.